Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

18. 08. 2021. 20:56 >> 20:56

DVOSTRUKA ŠAMPIONKA

Venus Vilijams dobila specijalnu pozivnicu za US Open

Dvostruka šampionka US Opena, američka teniserka Venus Vilijams, dobila je danas specijalnu pozivnicu za taj turnir, saopštili su organizatori.

Vilijams je u karijeri osvojila sedam grend slem titula, od kojih dvije na Ju Es Openu 2000. i 2001, ali je trenutno na 112. mjestu na WTA listi, odnosno ne nalazi se među prvih 104 koje su direktno ušle u glavni žrijeb.

Ona nije propustila nijedno izdanje Otvorenog prvenstva SAD još od 2006. godine kada ga je "preskočila" zbog povrede zgloba. Takođe, na US Openu je stigla i do svog posljednjeg grend slem polufinala 2017. godine.

Otvoreno prvenstvo SAD počinje 30. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније