Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

19. 03. 2024. 22:04 >> 22:05
Čitaj mi:

MASTERS U MAJAMIJU

Pobjede Voznijacki i Sinijakove, poraz Venus Vilijams

Danska teniserka, Karolina Voznijacki, plasirala se u drugo kolo turnira u Majamiju nakon pobjede protiv Francuskinje Klare Burel u dva seta, 6:1, 6:4.

Voznijacki, koja je trenutno 129. teniserka svijeta, slavila je za 78 minuta. Pet puta je oduzela servis francuskoj teniserki, koja je napravila dva brejka. Voznijacki će u drugom kolu igrati protiv Ukrajinke Anheline Kalinine, koja je kao 32. nosilac bila slobodna u prvom kolu.

U drugom kolu je i Čehinja Katerina Sinijakova, pobjedom protiv Ane Bogdan iz Rumunije 6:2, 6:4. Njena protivnica biće Kineskinja Cinven Džen, koja je bila slobodna na startu takmičenja kao sedmi nosilac.

Američka teniserka Venus Vilijams nije uspjela da se plasira u drugo kolo, poražena je od Ruskinje Dijane Šnajder 3:6, 3:6. Šnajder će igrati protiv još jedne Amerikanke, Medison Kiz, koja je kao 17. nosilac bila slobodna na startu takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније