Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.Č.J. [ B92 ]

09. 02. 2022. 09:02 >> 09:05

OPROŠTAJ U SUZAMA

Del Potro odigrao posljednji meč

Argentinski teniser Huan Martin del Potro poražen je od Federika Delbonisa (6:1, 6:3), u vrlo vjerovatno posljednjem meču u karijeri.

"Div iz Tandila" vratio se poslije dvoipogodišnje pauze zbog povrede koljena, međutim, nije uspio da prođe u drugo kolo Buenos Ajresa.

On je na konferenciji prije nekoliko dana saopštio da će ovo biti oproštaj, a ne povratak tenisu.

Del Potro je dobro startovao susret, napravio brejk već u prvom gemu, ali se njegov zemljak brzo konsolidovao.

Tri puta zaredom je oduzeo servis Delpu u prvom, a dva puta u drugom setu i na kraju, za manje od sat i po vremena slavio i zakazao okršaj sa Pablom Anduharom.

Po završetku meča Del Potra su slomile emocije, rasplakao se, a publika mu je otpjevala pjesmu.

"Ne znam šta će se događati, osjećam veliki bol u koljenu. Ipak, trudiću se da to saniram – ako uspijem, možda budem imao još jednu šansu da igram. Moram da se pobrinem za koljeno radi svog svakodnevnog života. Ako mi je večeras bio posljednji meč, odlazim srećan", rekao je Del Potro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније