Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

25. 01. 2024. 19:49 >> 19:52

PRED POLUFINALE AO

Mekinro: Đoković nema slabosti

Legendarni Džon Mekinro objasnio je šta je potrebno igračima ukoliko žele da dođu do šanse da pobijede Novaka Đokovića.

Priliku da to uradi imaće i Janik Siner, u petak od 4.30, kada je na programu prvo polufinale Australijan opena.

"Novak igra nevjerovatan tenis. Ključ za svakoga da ga pobijedi, uključujući i Sinera, jeste u tome da duboko u srcu vjeruju da mogu da pobijede Novaka. Ovo je mentalna igra kada ste na terenu. Ovo je fizička igra, da, imate trenera sa strane, ali sve je u vjeri i egzekuciji vašeg plana igre i razmišljanju da možete da pobijedite osobu sa druge strane mreže", rekao je Mekinro.

Sve to nije lako na terenu Rod Lejver arene, gdje je Novak u periodu od 2008. do 2023. slavio 10 puta.

"Tu je i teška okolnost što je Đoković kao ljudska tabla, zna kako da se snađe kada je to potrebno, zna kako da se kreće. Ima sve. Zna sve trikove. Nema slabosti. Nevjerovatno je teško pobijediti ga u meču na tri dobijena seta", dodao je Amerikanac.

Siner, koji nije izgubio set na turniru, ima svoje šanse.

"Mislim da je Siner u najboljoj poziciji da to uradi. Očigledno je naporno radio na poboljšanju aspekata svoje igre", istakao je Mekinro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније