Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 07. 2015. 19:30 >> 19:22
7

DAO SVE OD SEBE

Federer: Svaka čast Novače!

Rodžer Federer je nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (3:1) istakao da je dao sve od sebe, ali da to nije bilo dovoljno za pobjedu.

"Sve sam pokušao. Novak je odigrao sjajno, ne samo danas, već u protekle dvije nedjelje, čitave godine, nekoliko godina... Zaslužio je. Svaka čast Novače", rekao je miljenik publike u Londonu.

Imao je Švajcarac svoje šanse, pogotovo u prvom setu, ali Đoković je uspio da prebrodi sve i stigne do velike pobjede...

"To je sport, zato se i gleda sport. Imao sam šansu, imao sam brejk, uzeo sam drugi set... On je bio bolji u važnim poenima. Nijesam igrao loše. Mogu takođe da budem srećan. Tako je to".

Federer se pootom obratio i publici.

"Velika je privilegija još jednom biti u finalu na centralnom terenu. Želio sam da pobijdim, ali Novak je bio bolji", rekao je Federer.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније