Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 07. 2015. 20:18 >> 01:02
4

ZARADIO SVAKI POEN

Đoković: Živim za ovakve mečeve

Prvi teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je morao da se potrudi za svaki poen u današnjem finalu i kazao je da je uvijek privilegija igrati protiv Rodžera Federera.

"Uvijek je velika privilegija igrati sa Rodžerom. Protiv njega, ovdje – to je najveći izazov. On je mnogo uradio za naš sport i mnogi su se ugledali na njega. Rodžere, velika je čast igrati protiv tebe", rekao je Đoković na terenu poslije meča.

Federer je drugi set dobio u taj-brejku sa 12:10, a Đoković je tada propustio šest set lopti.

"Bio sam svjestan da će Rodžer odigrati, kao i uvijek, na svom najvišem nivou. Uvijek vas tjera da idete do kraja i zaradite svaki poen, pošto vam on neće ništa pokloniti. Ovo su mečevi za koje se trudite i radite cijelog života i maštate da budete na centralnom terenu sa ovim trofejom", rekao je Đoković.

Njemu je ovo ukupno treći Vimbldon, koliko ih je osvajao i njegov trener Boris Beker.

"Popićemo večeras čašu piva ili čašu vina. Nijesmo se uvijek razumjeli. On je Njemac, ja Srbin, pa nam je trebalo vremena malo da pronađemo hemiju. On je mnogo doprinio ovom peharu, kao i čitav tim i ovo je i njihov trofej", rekao je Đoković.

Srpski teniser je ponovo, kao i svaki put kada je ovdje pobjeđivao, pojeo malo trave sa terena.

"Zaista je bila vrlo, vrlo ukusna. Ne znam sa čime ste je pripremali ove godine", rekao je on uz osmjeh.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније