Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

15. 02. 2024. 11:52 >> 11:53

SP DOHA

Popadić: Pokazali smo da možemo da igramo protiv dobrih reprezentacija

Vlado Popadić je bio heroj u jednom trenutku utakmice Crna Gora - Grčka. Na semaforu je stojalo 12 sekundi do kraja, gubili smo 10:9, ali on je preuzeo odgovornost i pogodio za peterce.

U penal završnici pak nije bio precizan.

"Jedan jak meč protiv jedne izuzetne reprezetacije, koja po kvalitetu zaslužuje da bude među top četiri reprezentacije. Sticajem okolnosti i mi oni smo se našli u doigravanju sa plasman. Nažalost, promašio sam penal na kraju", kazao je Popadić nakon meča.

On je rekao da ovaj meč pokazuje da možemo da igramo sa dobrim reprezentacijama.

"Igrali smo jednu dobru utakmicu i što je bitno, ja mislim da smo pokazali da možemo malo da se vratimo psihički da odigramo s dobrim ekipama jer cijeli turnir smo imali sve utakmice od početka do kraja od prve Amerike pa evo do evo sad, već zaključno sa Grčkom, sve utakmice su nam bile jake. Pokazali smo da možemo i da kad je umor, kad je teško, da odigramo sa dobrom reprezentacijom", kazao je Popadić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније