Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Selver Vuković, TVCG/M.L.B.

25. 02. 2024. 16:45 >> 16:45

ULCINJ

Nevrijeme napravilo haos na Velikoj skeli

Nevrijeme je danas napravilo haos na Velikoj skeli u Ulcinju.

Radovi na parternom uređenju Velike skele počeli su u oktobru 2022. godine, a rok za realizaciju projekta bio je 120 dana. Nakon toga, iz Opštine su najavili da će projekat biti završen do početka prošle sezone, ali je i taj rok probijen.

Izvođač radova je firma DOO “Erlang”, a investicija za prvu fazu prelazi cifru od 800 hiljada eura. S drugom fazom, ukupna investicija iznosi skoro milion eura.

Danas su jaki talasi razbacali po skeli dekorativno kamenje i ostali materijal koji je namijenjen za izgradnju skele. I na mjestima gdje je već postavljen kamen talasi su ih danas odvojili od skele.

Turisti koji su posjetili Ulcinj ovog vikenda mogli su vidjeti i slikati mješalicu za beton, agregat, ručna kolica, veliki plastični rezervoar, ručni viljuškar sa nekoliko paleta dekorativnog kamena koje stoje na skeli oko dva mjeseca.

Radovi na Velikoj skeli u Ulcinju prije dva mjeseca su stopirani, a kada će se nastaviti ne zna se tačno.

Talasi tokom juga na Velikoj skeli su i do pet metara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније