Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Darko Bulatović [ TVCG ]

29. 02. 2024. 14:49 >> 14:55

PLAN RAZVOJA

Održavanje lokalnih puteva drma žabljačku vlast

Žabljački parlament nije usvojio danas Plan razvoja održavanja opštinskih i nekategorisanih puteva na teritoriji opštine zbog čega se i poteglo pitanje opstanka lokalne koalicione vlasti koju čine Durmitorska inicijativa, Demokrate, Front - Koalicija za budućnost Crne Gore i Prava Crna Gora.

 

Naime, uzdržano je bilo 14 odbornika iz koalicionog Demokratskog Fronta, te opozicionog DPS-a, dok je 12 odbornika iz Durmitorske inicijative, Demokrata, Prave Crne Gore i DNP-a ostalo u manjini.

Odbornici Durmitrorske inicijative tražili su polučasovnu pauzu nakon neusvajanja ove tačke, nakon čega su se vratili u parlament uz obrazloženje da žele da ostanu odgovorni prema građanina, međutim i da poruče da nijesu zadovoljni ponašanjem koalicionih partnera.

“Jedini razlog sto smo se vratili na sjednicu je javni inters građana Žabljaka, a u narednim danima ćemo preispitati dalje održavanje i učešće u koalicionoj vlasti u opštini Žabljak”, poručio je Božidar Kasalica ispred Durmitorske incijative.

Odbornici su usvojili odluku o povećanju turističke boravišne takse koja će iznositi sada 1 euro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније