Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

B.B.

30. 03. 2024. 07:46 >> 07:46
1
Čitaj mi:

ULAZNICA ČETIRI EURA

NP Biogradska gora otvoren za posjetioce

Nacionalni park Biogradska gora biće od danas otvoren za posjetioce.

"Posjetioci će moći da uživaju u šetnji edukativnom stazom oko Biogradskog jezera i saznaju više o bogatstvu biljnog i životinjskog svijeta u Centru za posjetioce i kupe autentične suvenire u suvenirnici", saopšteno je iz preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG).

Vožnja čamcima i kajacima biće organizovana u skladu sa vremenskim prilikama.

"Mole se svi posjetioci da pažljivo planiraju svoj boravak u parku, strogo se pridržavaju pravila unutrašnjeg reda i koriste samo označene staze. S obzirom na to da se park otvara ranije zbog povoljnih vremenskih uslova, apelujemo na dodatnu opreznost. Imajući u uvidu da je rano proljeće, moguće da je teren u određenim djelovima parka klizav", rekli su iz NPCG.

Cijena dnevne ulaznice u NP Biogradska gora iznosi četiri eura po osobi, dok djeca do 15 godina i osobe sa invaliditetom ne plaćaju naknadu za ulaz u nacionalne parkove.

Godišnja ulaznica za svih pet nacionalnih parkova dostupna je po cijeni od 13,5 eura i podrazumijeva neograničen broj posjeta tokom kalendarske godine.

Posjetioci je mogu kupiti na kontrolno–naplatnim punktovima na ulazu u parkove, upravi NPCG u Podgorici, kao i online na sajtu www.nparkovi.me.

.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније