Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

K. J. [ Vanja Rakonjac ]

08. 04. 2024. 12:10 >> 12:13
Čitaj mi:

Bijelo Polje

Za vikend požari na 14 lokacija, i dalje gori u Obrovu i Mojstiru

U Bijelom Polju i ovog vikenda bili su aktivni požari na čak 14 lokacija, pa je intervenisala Služba zaštite i spašavanja. Od toga, dva su i jutros aktivna zbog nepristupačanosti terena i to Mojstir (dio šume koji se pruža prema Đalovica klisuri) i Obrov prema Zatonu.

Iz te službe portalu RTCG je rečeno da ekipe prate požar i trenutno nema ugroženih objekata niti veće opasnosti.

"Intervenisalo se u Zaljevu - dva vozila sa šest vatrogasaca, Obrovu jedno vozilo sa četiri vatrogasca, Borovcu dva vozila sa pet vatrogasaca, Crhalju jedno vozilo sa tri vatrogasaca, Orahovici, takođe tri vatrogasca, Tomaševo šest vvatrogasaca je intervenisalo i Unevina tri vatrogasca", naveli su iz Službe zaštite i spašavanja.

Ekipe su bile na terenu do ranih jutarnjih sati.

"Na intervencijama Zaljevo, Mojstir i Borovac bile su ugrožene kuće i pomoćni objekti. Uzrok požara i dalje ostaje nepoznat ali je sigurno da je u pitanju ljudski faktor. I ovom prilikom apelujemo na građane da vode računa i budu odgovorniji jer je pričinjena veća materijalna šteta prema prirodi i šumama", poručuju iz te službe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније