Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž.

27. 08. 2016. 18:41 >> 18:23

GRIN HOUM

Mladi da idu u školu biciklima

U Podgorici je potrebno na različite načine stimulisati mlade da idu u školu biciklima, saopšteno je iz nevladine organizacije (NVO), Grin houm (Green Home).

Više od 150 biciklista okupilo se juče na Trgu nezavisnosti kako bi učestvovali na promotivnoj biciklističkoj vožnji posvećenoj đacima i početku školske godine, koju su organizovali Biciklo.me u saradnji sa NVO Grin houm.

“Ovo je bila zgodna prilika i da organizatori skrenu pažnju na to da bi Glavni grad države koja pretenduje da bude ekološka i da svoj razvoj bazira na održivosti, trebalo da mlade ljude stimuliše na različite načine da u školu idu biciklima”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, odgovarajuća saobraćajna infrastruktura i bezbjednost osnovni su preduslovi za to.

Organizatori su, dodaje se, podijelili promotivne materijale učesnicima.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније