Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

16. 04. 2017. 12:16 >> 14:21

DAN SUNCA

Mališani uživali u Uskršnjim igrarijama

U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City agencija Memento marketing i komunikacije u subotu je organizovala uskršnje druženje za djecu pod nazivom Uskršnje igrarije.

Tokom dvosatnog programa mališani su učestvovali u zanimljivim takmičarskim igrama, a kroz program ih je vodio tim agencije Memento i vesela ekipa Animatora Zabavljatora.

“Veliki broj mališana družio se sa nama i uživao u igrarijama koje smo im pripremili. Najveće interesovanje je vladalo za igre Puzličasta potraga za jajima i Trke veselih zečića, u kojima su učestvovala djeca od 4 do 12 godina, a mlađi drugari su uživali u aktivnostima u kreativnom kutku i u uskršnjem dvorištancetu”, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević.

Kako je saopšteno iz agencije Memento u igri "Puzličasta potraga za jajima" pobijedila je ekipa u kojoj su bile: Una Stanković, Nevena Eraković i Luna Marsenić, dok su u Trkama veselih zečića najspretniji bili: Leticija Živković, Dimitrije Višnjić, Mladen Pešić, Aleksa Braković, Una Puhalo i Darko Knežević.

U finalnoj trci veselih zečića najbrži je bio Darko Knežević. Pobjednici trka su osvojili poklone, ručno rađene uskršnje setove, koji su za ovu priliku izrađeni u radionici slatkiša Ruža Raš, a organizator je objezbjedio utješne nagradice za sve ostale takmičare.

"Uskršnje igrarije su specijalno, praznično izdanje Igrarija koje agencija Memento svake godine organizuje u okviru popularne dječije manifestacije Dan Sunca. Uskršnje izdanje Igrarija organizovano je prvi put, a s obzirom na to da je vladalo veliko interesovanje i da je preko 150 mališana uživao u dvosatnom programu, organizatori planiraju da i iduće godine organizuju slično druženje", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније