Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

15. 11. 2016. 11:09 >> 10:47

8. DECEMBRA

Seminar o kriznom komuniciranju

Agencija Advantage, u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije, a pod pokroviteljstvom Miramax doo, treću godinu zaredom organizuje ImPRove biznis seminar. Tema je "Online PR i krizno komuniciranje".


Seminar će biti održan 8. decembra u hotelu Ramada u Podgorici.

"Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha, i ove godine veliko je interesovanje učesnika, pa se očekuje preko stotinu polaznika seminara, koji će održati Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak specijalizovan za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije", saopštili su organizatori.

Macan je ugledni međunarodni izborni savjetnik i autor Youtube kanala Bijesprvi, koji je godinama zabavljao milione gledalaca širom regiona. Danas uspješno vodi savjetničku agenciju za odnose s javnošću Manjgura, koja je osnovana još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija specijalizovanih za odnose s javnošću.

"Svrha seminara je upoznati se sa inovativnim načinima korišćenja novih medija kako bi što bolje komunicirali sa javnošću, posebno u vrijeme kriznih situacija. Svi učesnici seminara će naučiti koje su prednosti, a koji nedostaci komunikacije putem novih medija u odnosu na klasične, koje bi danas osnovne digitalne vještine svaki PR-ovac trebalo da ima, te kako da stvorite online kanale za komunikaciju prema ciljanoj javnosti", navodi se u saopštenju.

Seminar je odlična prilika za PR menadžere, zaposlene u sekorima za odnose s javnošću, marketingu, korporativnim komunikacijama i digitalnim sektorima, ali i za sve one koji su željni poslovne edukacije da nauče kako da prepoznaju potencijalnu kriznu situaciju, kako se ponašati i komunicirati za vrijeme krize, zašto je bitno analizirati situaciju nakon krize i kako zadržati dobru reputaciju koju krizne situacije mogu ugroziti.

"Svi zainteresovani se za seminar mogu prijaviti na zvaničnoj internet stranici www.improve.co.me", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније