Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

17. 11. 2016. 14:48 >> 14:26

ČESTITKA SJEPČEVIĆA

Jedinstvo različitosti - bogastvo Kotora

Neprocjenjivo bogastvo Kotora leži na jedinstvu različitosti tog grada, kazao je predsjednik Opštine Aleksandar Stjepčević u čestitki povodom Dana Kotora.

 

“Svim slavljenicima Aranđelovdana i Gospe od zdravlja takođe upućujem najiskrenije čestitke. 21. novembar je dan koji objedinjuje tri velika praznika, koji simbolišu jedinstvo različitosti našeg grada, u čemu leži njegovo neprocjenjivo bogatstvo koje godinama zajedno njegujemo. Poštovane sugrađanke i sugrađani,  još jednom vam srdačno čestitam 21. novembar – Dan Opštine Kotor, i želim vam svaki uspjeh na ličnom i profesionalnom planu”, saopštio je Stjepčević.

Stjepčević je danas povodom obilježavanja 21. novembra primio učenike i studente koji svoje obrazovanje realizuju na teritoriji kotorske opštine.

“Predsjednik Stjepčević je izrazio svoje zadovoljstvo prilikom ovog prijema, zbog svih uspjeha koje su naši mladi sugrađani postigli. Svoje autorskre stihove o Kotoru govorile su Marta Korom, učenica 7. razreda O.Š. “Ivo Visin”, i Maša Uskoković, učenica 3. razreda O.Š. `Narodni heroj Savo Ilić`”, navodi se u saopštenju .

Učenicima i studentima su uručeni prigodni pokloni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније