Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

18. 07. 2017. 10:26 >> 10:40

SJEDNICA VEČERAS

Bezbjednosne službe o požarima

Vanredna sjednica Biroa za operativnu koordinaciju rada bezbjednosnih službi biće održana večeras na zahtjev premijera Duška Markovića, zbog požara širom Crne Gore.


Kako je saopšteno iz Vlade, premijer je zatražio vanrednu sjednicu zbog požara širom centralnog i primorskog regiona i najavio da će prisustvovati sjednici.

Požari su aktivni na više lokacija u Crnoj Gori.

Požar na rtu Veslo je pod kontrolom, a od ponoći je aktivan požar u Zabrđu na Luštici i, kako je saopšteno jutros iz Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, moguće je da će ponovo biti potrebna evakuacija stanovništva.

Aktivnih požara ima i na područjima Nikšića, Bara, Budve, Cetinja i Danilovgrada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније