Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

18. 07. 2017. 13:17 >> 12:49

ŠIROM ZEMLJE

Požar gasilo 200 vojnika

Oko 200 pripadnika Vojske Crne Gore bilo je juče angažovano na gašenju i saniranju požara koji su zahvatili našu zemlju.

"Oko 200 pripadnika Vojske Crne Gore, sa transportnim, sanitetskim, protivpožarnim vozilima i plovnim sredstvima učestvovalo je u gašenju požara i evakuaciji lokalnog stanovništva u reonu Boke Kotorske, kao i na teritoriji Podgorice", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na zahtjev Sektora za vanredne situacije MUP-a, Vojska Crne Gore pružila je podršku sa kompletnom specijalizovanom mehanizacijom za borbu protiv požara koja se nalazi u sastavu Vojske.

"Zbog jakog vjetra koji je otežavao gašenje požara, pripadnici Vojske sa potrebnom mehanizacijom proveli su cijelu noć na terenu. Takođe, tokom noći načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general-potpukovnik Ljubiša Jokić obišao je lokalitete na kojima su angažovani pripadnici Vojske i istakao da ukoliko se ukaže potreba za većim obimom angažovanja, pripadnici VCG će biti u pripravnosti", saopšteno je iz resora odbrane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније