Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2017. 01:35 >> 11:47
7

PRIMIJENJENA FILOZOFIJA

Svaka kineska, ka` Njegoševa

Da CRBC, kao ozbiljna kompanija iz najmnogoljudnije zemlje na svijetu, brine o svakom svom radniku, svjedoče i originalna upozorenja izvođačima radova na najopasnijim lokacijama autoputa Bar-Boljare.

Pored rigoroznih procedura zaštite na radu kineska kompanija CRBC odlučila se i na dodatne mjere, kako bi rizik od povređivanja radnika tokom izgradnje autoputa kroz Crnu Goru svela na minimum. Te, pak, mjere sadrže jednostavnu životnu filozofiju koja, ponekad, zna sačuvati glavu bolje od bilo kakvog šljema.

Inače, CRBC je jako brižljiva prema radnicima kojima su obezbijeđeni odlični životni i radni uslovi.  Nedavno je i crnogorski premijer Duško Marković posjetio gradilište upoznajući se s radnim okruženjem i životnim uslovima zaposlenih. Premijer je bio impresioniran napredovanjem Projekta i konstrukcijom kampa, i pohvalio naučni pristup i standardizacijske metode uprave kompanije. Takođe je izrazio zadovoljstvo onim u šta se neposredno uvjerio na gradilištu i informacijama koje je dobio od odgovornih inženjera. Kazao je da je CRBC ozbiljna svjetska kompanija koja se predstavila Crnoj Gori na najbolji mogući način.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније