Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

01. 04. 2018. 07:40 >> 07:38
9

MARKOVIĆ ZAKAZAO

Danas sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost

Premijer Duško Marković za danas je zakazao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

 

Ministar unutrašnjih poslova, Mevludin Nuhodžić kazao je za RTCG da će na sjednicu biti pozvani predstavnici svih nadležnih državnih organa, "prije svih tužilaštva i sudstva".

"Evidentno je i da ti organi moraju dati veći doprinos i podršku u radu policije, jer moraju shvatiti da ovo nije samo obračun policije protiv kriminalaca, već i da u toj borbi snažniji doprinos moraju pružiti pravosudnu institucije", poručio je Nuhodžić.

On je saopštio i da su direktor Uprava policije Slavko Stojanović i načelnik podgoričkog Centra bezbjednosti, Jovica Rečević, podnijeli  ostavke.

U pucnjavi koja se juče oko podne dogodila u neposrednoj blizini Trga nezavisnosti u centru Podgorice, ubijeni su Podgoričani Miloš Šaković i Radivoje Jovanović. Član porodice pokojnog Jovanovića kazao je Radio-televiziji Crne Gore da je Radivoje slučajna žrtva obračuna. Podsjećamo, u eksploziji koja se dogodila u četvrtak veče u garaži na Rimskom trgu, stradao je Dražen Čađenović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније