Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 08. 2013. 14:13 >> 10:38

U TIVTU

Romanov pokrovitelj prvog golf terena

Ruski princ Dimitrij Romanov, koji je i praunuk kralja Nikole, biće pokrovitelj prvog crnogorskog golf terena u Tivtu.

To je, kako je saopšteno iz Boka grupe, dogovoreno danas prilikom njegove posjete Crnoj Gori. Naime, iz Boka grupe, koja će na istočnoj strani Jadrana izgraditi prvi šampionski golf teren sa 18 rupa, saopšteno je da je Romanov "veoma srećan što će biti pokrovitelj prvog golf terena u Crnoj Gori".

"Kao unuk Velike Vojvotkinje Milice od Rusije, odnosno princeze Milice Petrović Njegoš, koja je Crnoj Gori predstavila prvo vježbalište za golf, na Cetinju 1907. godine, veoma sam radostan što ću biti pokrovitelj prvog golf terena”, rekao je Romanov.

Iz Boka grupe su istakli da su sastanku prisustvovali njihovi predstavnici, u čijem je vlasništvu Boka Golf divelopment, Romanov kao i Nacionalni golf savez Crne Gore, čiji su predstavnici saopštili da će golf teren u Tivtu, pod pokroviteljstvom Romanova, postati nacionalni teren u Crnoj Gori.

“U mojim venama ima crnogorske krvi i biće mi drago da učinim sve što je u mojoj moći da pomognem zemlju. Ovaj bitan sportski projekat će dati veliki doprinos turističkoj privredi Crne Gore u budućnosti i posebno biće od pomoći u podsticanju djece u Crnoj Gori da postanu aktivni u sportu", rekao je Romanov.

Danas je, kako su istakli, ozvaničeno i imenovanje Saše Ilića, bivšeg međunarodnog fudbalera i premijerligaša koji je profesionalno igrao za Čarlton, Partizan, Lids Junajted i Vest Hem, za ambasadora golfa u Boka Golf.

Osnivač Boka grupe Džon Kenedi rekao je da će prvi crnogorski teren za golf biti pod pokroviteljstvom Romanova i da će to ujedno biti i nacionalni teren na kome će se održavati svi glavni turniri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније