Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

17. 01. 2019. 13:50 >> 13:21
2

BARSKI SDP PORUČIO

Sječu čempresa ne mogu podržati ni najvjernije pristalice vlasti

Barski odbor SDP oglasio se povodom sječe čempresa, napominjući da su građani Bara, a i Crne Gore zgranuti zbog ovakvog poteza opštinskih vlasti.

"Jutros su građani Bara, ali i Crne Gore zgranutu zbog sječe čempresa, do koje je došlo u ranim jutarnjim časovima. Što god bilo opravdanje aktuelne lokalne vlasti, teško da će i među najvjernijim pristalicama naći podršku za ovaj čin kojim se nepovratno izgubilo nešto što je bilo ponos i uspomena desetina generacija barske Gimnazije," ističe se u saopštenju OO SDP Bar.

Kako se napominje, karijere lokalnih čelnika će od danas biti obilježene ovim činom.

"Sve je isplanirano da se dogodi u sred zimskog raspusta, u ranu zoru, jer znaju da za to što rade nemaju podršku građana Bara. Iako su ti građani, koji su ih i birali, potpisivali peticije, davali alternativna rješenja za problem, tražili da se nađe neka druga lokacija ili vrtić arhitektonski uklopi u prostor, sve to nije bilo bitno, jer je njihov glas očigledno bitan samo na izborima. Džava koja je prije 27 godina proklamovala Ustavom da je ekološka, tu odrednicu koristi samo marketinški, jer danas ne postoji normalna evropska zajednica u kojoj bi vlast prema jednom parku sa višedecenijskim čempresima ovako postupala," naglašavaju u barskom odboru SDP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније