Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 10. 2013. 16:21 >> 16:20
2

REAGOVANJE

Mila Radulović: Netačni moji lični podaci

"U skladu sa članom 26 Zakona o medijima molim vas da objavite moje reagovanje. Naime, u komentaru pod naslovom “Igra kolo golo”,autora Branka Vojičića, objavljenom 30.septembra na vašem portalu objavljeni su moji netačni lični podaci koji se dovode u vezu sa profesijom"- ističe u reagovanju novinarka Mila Radulović.

Reagovanje prenosimo integralno:

"Autor u komentaru pita:”Šta, ako neko, od prisutnih, recimo, Beba Popović, upita ovog iz nedjeljnika : „Je li Vaša žena, u tri nastavka, intervjuisala za „Vijesti“ Ratka Kneževića, kontroverznog biznismena, tvorca „Duvanske afere“, a njena sestra Dragana Manojlović, osuđena za klevetu u Beogradu za klevetanje, baš Bebe Popovića.“

Ako je autor  htio da mi pripiše neprofesionalnost zbog toga što mu se nije sviđao intervju, nije bilo razloga da se bavi mojom sestrom, jer bi trebalo da zna da je baš to neprofesionalno. Takodje, o tome je netačne podatke prepisao sa beogradskog portala, koji je sve samo ne profesionalan, a na čemu Vojičić insistira, Moja sestra jeste novinar u Beogradu, ali nije Dragana Manojlović, već Slađana I nije osuđena za klevetu  osoba sa potjernica , niti je branila ubice Zorana Đinđića, kao što je taj instruirani portal ranije objavio.

Toliko o profesionalizmu  onoga koji javno pokušava da  izblati kolege sa kojima je godinama radio", piše u reagovanju novinarke Mile Radulović. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније