Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 05. 2021. 14:33 >> 14:33

POMOĆ MATURANTIMA

Sajam obrazovanja 26. i 27. maja u Delti

Sajam obrazovanja, namijenjen učenicima završnih razreda srednje škole, biće održan 26. i 27. maja u šoping molu Delta city u Podgorici.

U pitanju je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog značaja na kojem će visoko-obrazovne institucije predstaviti studijske i obrazovne programe.

Glavni cilj Sajma, u organizaciji agencije "Advantage", je predstaviti na jednom mjestu mogućnosti studiranja za maturante i srednjoškolce iz svih krajeva Crne Gore.

Kako naglašavaju organizatori, predstavnici visokih škola i fakulteta, imaće priliku da razmijene ideje i očekivanja sa učenicima i njihovim roditeljima, pomognu maturantima pri odabiru životnog zanimanja i daju ključne impute za uspješnu prijavu na obrazovne programe.

"Sajam je odlična prilika da zainteresovani, direktno od predstavnika visoko-obrazovnih ustanova, dobiju sve neophodne informacije o programima koje nude i uslovima studiranja, kao i savremenim nastavnim sredstvima koja imaju značaj za unapređenje obrazovanja", saopštio je organizator događaja.

Sajam obrazovanja će oba dana biti otvoren od 10 do 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније