Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 08. 2021. 14:46 >> 14:47
8

NA MJESTU GENERALNOG RTCG

Šundić otkazao Ugovor o radu

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Božidar Šundić otkazao je danas Ugovor o radu na mjestu prvog čovjeka Nacionalnog javnog servisa.

Obraćanje javnosti prenosimo integralno:

“Nakon tri godine provedene na čelu najvažnije medijske kuće u državi, Javnog servisa RTCG, odlazim s ponosom i sa dostignućima koja će generacijama poslužiti da kreiraju bolji i tehnološki savršeniji program. Moj tim i ja, kao i svi profesionalci u Nacionalnom javnom servisu, proteklih godina, trpjeli smo napade i pritiske sa svih strana.

Hvaljeni i osporavani, kuđeni i nagrađivani trudili smo se da u svim situacijama ostanemo isti, dosljedni sebi i principima slobodnog i nepristrasnog novinarstva i objektivnog informisanja. Da smo uspjeli dokazuju rejting RTCG i rekordna gledanost i slušanost.

Danas se zahvaljujem krugu ljudi koji je pomogao da, u rekordnom roku, tehnički modernizujemo RTCG, timu koji je kreirao i oblikovao programe na dva radijska, četiri televizijska programa i na Portalu, ali i svima koji su doprinijeli da naše vrijeme bude zabilježeno kao jedno od najuspješnijih i najtežih u istoriji ove Kuće. Posebno se zahvaljujem našim gledaocima, slušaocima i čitaocima, koji su nam, za sve ovo vrijeme, bili najveća podrška i putokaz da stvaramo program, jedino pred njima odgovorni.”

Božidar Šundić

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније