Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Maša Mališić Ljumović ]

18. 10. 2021. 10:18 >> 10:54
5

EKSKLUZIVNO PRAVO

"Oko svijeta sa Edinom Krnićem" uskoro na TVCG

Doživljaji crnogorskog putopisca Edina Krnića iz najudaljenijih kutaka svijeta sada će biti upakovani u najmanje 20 emisija koje će biti prikazane na Televiziji Crne Gore. Potpisivanjem Sporazuma sa Javnim servisom Krnić je dobio i podršku kreativnog tima TVCG koji će uložiti svoje znanje i iskustvo kako bi novu emisiju “Oko svijeta sa Edinom Krnićem” učinili primamljivijom gledaocima.

Generalni direktor Radio Televizije Crne Gore Boris Raonić i direktorica Televizije Marija Tomašević potpisali su Sporazum o saradnji sa putopiscem Edinom Krnićem. Time će Javni servis dobiti ekskluzivno pravo za prikazivanje preko 20 emisija ovog avanturiste, koji obilazi najudaljenije zemlje i donosi iz njih nesvakidašnje priče.

Krnić kaže da će saradnja sa Javnim servisom olakšati njegov posao.

“Sporazum sa Televizijom Crne Gore olakšaće mi, kako putovanja, tako i period nakon njih, kada se vraćam u Crnu Goru i kada moram da montiram. To će sada odraditi cijela ekipa. Ja moram biti tu jer niko sa mnom ne putuje, da bi znali kako da poslože materijal. Ja im se u njihovu struku neću miješati”, kazao je Krnić,

Emisije će, kaže putopisac, zasigurno biti mnogo ljepše.

“Osim što će biti duže, biće i bolje, jer to će raditi tim profesionalaca. Ja sam do sad sve sam radio i snimao, i radio scenario, i montažu, tako da mi je sada olakšano”, kazao je on.

Krnić je u prvim epizodama najavio materijal iz Pakistana, Libana, Meksika, Turske, Perua, Kolumbije, Ekvadora.

“Nakon mog putovanja imaćemo Maroko, Mauritaniju, Gambiju,Senegal. Kako sam stalno  na putu, imaćemo uvijek svjež materijal. Za sada imamo dovoljno materijala za šest mjeseci prikazivanja”, kazao je on.

Urednik Prvog programa TVCG Damir Ramović objasnio je da je Javni servis dobio ekskluzivno pravo emitovanja materijala Edina Krinića koji je već snimljen i onog koji će da snimi na naredim putovanjima.

“Mi ćemo to da pretvorimo u serijal koji će imati najmanje 20, a možda i preko 40 epizoda. Edin je dobio naš kreativni tim- reditelja Milana Šofranca, motažera Aca Pejovića i producenta. Na kraju ćemo dodati taj producentski, kreativni dio materijalu koji je Edin do sada donio i koji će donijeti sa kraja svijeta”, kazao je Ramović.

Smatra da je ovo veliki iskorak za TVCG.

“Dobili smo čovjeka koji je regionalno poznat kao putopisac i sigurno je da ćemo postići značajan uspjeh i značajnu gledanost sa ovim serijalom samim tim što ćemo produkciono da mu damo novi izraz i napravimo veliki iskorak za sve nas”, zaključio je Ramović.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније