Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

04. 04. 2022. 14:15 >> 14:17

DONACIJA PORODILIŠTU

Za bebe rođene u ovoj godini vrijedan poklon

Sve bebe rođene u porodilištu Kliničkog centra Crne Gore, od danas pa do kraja godine, dobiće proizvode proizvođača Sebamed i Pampers. Donacijom će, prema procjenama Kliničkog centra Crne Gore, biti obuhvaćeno oko 3.000 beba.

Novim najmlađim članovima i onima koji će tek postati dio našeg društva ovu donaciju obezbijedila je kompanija Neregelia.

Takođe, Klinički centar Crne Gore dobio je donaciju od 100 litara Sebamed baby kupki kako bi sve bebe u porodilištu od prvog dana bile njegovane neutralnom, dermatološki testiranom kozmetikom.

Koordinator za regulativu i marketing farmaceutskog biznisa kompanije Neregelia, Katarina Bogavac poručila je da najmlađi od prvog dana zaslužuju najbolju njegu, a zaposleni u Porodilištu mogućnost da im je u svakom trenutku pruže.

"Želja nam je da uslovi boravka i rada na mjestu gdje počinje novi život budu besprekorni i vjerujemo da ćemo ovom donacijom dati svoj doprinos ka tom cilju. Znamo da su potrebe majke i djeteta u najranijem uzrastu velike, pa je ovaj poklon ujedno i mali pozdrav novim članovima društva sa željom da imaju lijepu i zdravu kožu koju treba čuvati i njegovati od prvog dana po rođenju.

"Takođe, ovom donacijom želimo da, kao kompanija koja godinama uspješno posluje u Crnoj Gori, potvrdimo da su nam partnerstva i ulaganje u zajednicu prioritet“, poručila je Bogavac.

Načelnik Ginekološko akušerskog odjeljenja KCCG, dr Srđan Medan zahvalio se kompaniji na vrijednoj donaciji.

''Zahvaljujem se predstavnicima kompanije Neregelia, Katarini Bogavac na vrijednoj donaciji, koja će omogućiti bolju njegu i brigu o novorođenim bebama tokom prvih dana života. Nadam se uspješnoj saradnji i u budućnosti“, rekao je Medan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније