Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

01. 02. 2023. 09:07 >> 09:02

DABETIĆ SAOPŠTILA

Učenici škole "Ivan Uskoković" uče u zagrijanim prostorijama

Direktorica Srednje stručne škole “Ivan Uskoković” Sonja Dabetić kazala je da njihovi učenici pohađaju nastavu u zagrijanim učionicama, te da su prvog dana drugog polugodišta pojedine prostorije bile hladne jer se nijesu grijale cijeli mjesec.

U medijima se početkom sedmice spekulisalo da ta škola nema grijanje, te da su spremni i za onlajn nastavu. Dabetić objašnjava da grijanja nije falilo, već da su se zidovi ohladili tokom raspusta. 

“Prostorije škole su bile zatvorene mjesec dana i nijesu se mogle zagrijati u sedam sati ujutru kako se očekivalo. Ustvari, problem je bio samo u radionicama koje su velike. Ja sam u početku izjavila da smo spremni i za onlajn nastavu dok se ne otklone ti problemi, ali nema problema, toplo je”, rekla je Dabetić u emisiji "Dobro jutr Crna Goro". 

Istakla je da je inače problem to što je sistem za grijanje star ,te da je potrebno postaviti noviji, o če+mu je obavijestila Ministarstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније