Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

27. 02. 2023. 09:42 >> 09:36

PRUGA BEOGRAD - BAR

Havarija na željezničkoj mreži u Srbiji, putnike prevoze autobusima

Zbog havarije na kontaktnoj mreži na teritoriji Infrastrukture železnica Srbije putnici na pruzi Beograd - Bar prevoze se autobusima između Požege do Bijelog Polja odakle nastavljaju putovanje vozom do Bara, kazali su za Portal RTCG iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

"Usljed havarija na kontaktnoj mreži između stanice Požega i stanice Prijepolje na teritoriji Infrastrukture železnica Srbije, dana 26.02.2023.godine, nastao je prekid u međunarodnom željezničkom saobraćaju", navode iz Željezničkog prevoza Crne Gore.

"Srbija voz" a.d. Beograd, kako su kazali, angažovala je alternativni prevoz putnika autobusima za međunarodne vozove 433 i 432.

"Putnici sa voza 433 iz Beograda prevoze se autobusima iz stanice Požega do Bijelog Polja odakle će putovanje biti nastavljeno vozom do Bara", kazali su.

Iz ŽPCG ističu da su u 6 sati i 40 minuta iz stanice Požega krenula 3 autobusa pa se dolazak putnika u Bijelo Polje očekuje oko 11 sati.

"ŽPCG je za putnike obezbijedio vodu i sendviče po dolasku u Bijelo Polje", kazali su iz ŽPCG.

Putnici voza 432 u četiri autobusa krenuli su iz Bijelog Polja za Požegu oko 8 sati i 15 minuta.

Iz ŽPCG se izvinjavaju putnicima zbog kašnjenja iako, kakoističu, ovaj događaj nije u njihovoj nadležnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније