Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

23. 04. 2023. 20:43 >> 20:43
1

LP

Hajka na poslanike opozicije dobija obrise najgore diktature

Hajka na poslanike opozicije dobija obrise najgore diktature, a država nijemo posmatra i ne preduzima ništa efikasno da se takve pojave zaustave, saopštili su iz Liberalne partije, osuđujući napad na poslanika Demokratske partije socijalista Jevta Erakovića.

“Opasna hajka na poslanike opozicije ne jenjava, već dobija obrise najgore diktature”, navodi se u saopštenju.

Iz LP su rekli da, sa druge strane, država nijemo posmatra i ne preduzima ništa efikasno da se takve pojave zaustave.

“Odavno je u Crnoj Gori legitmisano najgore žigosanje i pravljenje mete od neistomišljenika ove vlasti, ne samo prema poslanicima nego i civilnom sektoru, aktivistima, intelektualcima, pa i građanima”, kazali su iz te stranke.

Iz LP su rekli da gotovo da nema istaknutog pojedinca koji javno kritikuje vladajuću većinu, a da nije bio žrtva hajke i prijetnji.

“Pozivamo još jednom nadležne, ali i politički vrh države, da osudi ovakve pojave javno i pruži podršku u otkrivanju inspiratora i počinilaca ovakvih nedjela, a ne da sa simpatijama gleda na njih”, navodi se u saopštenju.

Iz LP su rekli da se plaše da takva hajka ne ode predaleko kada će, kako su kazali, svako ko ne misli kao većina biti legitimna meta prijetnji, uvreda i progona.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније