Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

20. 12. 2023. 08:43 >> 09:54
Čitaj mi:

RODITELJI OBAVIJEŠTENI

Zbog prijeteće poruke prekinuta nastava u OŠ "Maksim Gorki"

U Osnovnoj školi "Maksim Gorki" danas neće biti nastave zbog prijetećeg mejla koji je stigao na adresu te ustanove.

“Ovim putem vas sve obaviještavam, da zbog prijetećeg mail-a, neće biti nastave danas, 20. decembra 2023. godine. Hvala na razumijevanju”, poruka je koju su dobili roditelji đaka te škole.

Nakon ove informacije nastava je prekinuta, a djeca su napustila školu. 

Iz Uprave policije kažu da je u OŠ "Maksim Gorki" ustanovi stigla dojava da je postavljena eksplozivna naprava. "U toku su mjere i radnje iz nadležnosti policije", saopšteno je iz policije.

I Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija saopštilo da je jutros u 7.30 sati, na adresu OŠ „Maksim Gorki“ stigao mejl prijeteće sadržine.

„Uprava škole je kontaktirala Upravu policije, kako bi se preduzele odgovarajuće mjere i radnje. Specijalizovane policijske ekipe vrše pregled prostorija i o rezultatima istrage će javnost biti blagovremeno obaviještena. Učenici, nastavnici i nenastavno osoblje, odmah su napustili školski objekat. Odlukom Uprave škole, nastave neće biti ni u drugoj smjeni“, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније