Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

21. 01. 2024. 11:39 >> 12:40
2

PRIZNANJA

Udruženje novinara Crne Gore nagradilo najbolje

Žiri Udruženja novinara Crne Gore na sjednici održanoj u subotu u Podgorici odlučio je da nagradu za životno djelo dodijeli novinaru Miću Sekuloviću, dopisniku Novosti iz Berana.

Godišnje nagrade Udruženja novinara Crne Gore za 2023. godinu dobili su Željko Šapurić (Dan), Vesna Dević (Svetigora) i Predrag Nikolić (Radio Kotor).

Nagrada za reportažu u 2023. godini pripala je Bobanu Novoviću, novinaru iz Podgorice.

Nagrada za kolumnu u 2023. godinu pripala je Emilu Labudoviću, direktoru Srpske kuće u Podgorici.

Nagrada za fotografiju u 2023. godinu pripala je Borisu Musiću (sajt Mitropolije crnogorsko-primorske).

Nagradu za sajt u 2023. godini pripala je Kraljevskoj porodici Srbije.

Žiri Udruženja novinara Crne Gore donio je takođe odluku da Spomenicu 150 godina novinarstva u Crnoj Gori dodijeli ambasadoru Ruske Federacije u Podgorici Vladislavu Maslenikovu za očuvanje i njegovanje bratskih odnosa Rusije i Crne Gore.

Navedene nagrade i priznanja biće uručeni na redovnoj godišnjoj Skupštini Udruženja novinara Crne Gore 23. januara u Plavoj sali u Srpskoj kući u 12 časova.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније