Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

29. 01. 2024. 09:53 >> 09:54

"budi human"

Za liječenje Davuda i Sloba 9.500 eura pomoći

Fondacija "Budi human" uputila je 9500 eura pomoći za liječenje dječaka Davuda (4) i Sloba (14).

Kako navode iz Fondacije "Budi human", Slobo Selimović (14) iz Podgorice je dječak koji se prošle godine suočio sa teškom dijagnozom: Hočkinov limfom – maligno oboljenje limfnog tkiva, dok četvorogodišnji Davud Demić boluje od leukemije.

Za ovu dvojicu dječaka, Fondacija „Budi human“ uputila je pomoć u ukupnom iznosu od 9500 eura.

"Slobo svoje liječenje mora nastaviti u Turskoj, gdje je upućen od strane Fonda, dok se Davud liječi u Beogradu, a obojici dječaka i njihovim porodicama potrebna je podrška za troškove života, smještaja, puta, medikamenata u stranim državama, u tim teškim okolnostima", navodi se u saopštenju.

Sredstva su, kako navode iz fondacije, opredijeljena iz Teleton fonda koji je namijenjen djeci oboljeloj od karcinoma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније