Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

01. 03. 2024. 11:48 >> 11:53
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK BS

Ibrahimović čestitao Dan nezavisnosti BiH: Bošnjaci da budu most za bolje odnose

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović čestitao je Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, koji se obilježava danas.

"Generaciji koja je na referendumu 1992. godine izglasala nezavisnost ove vjekovima trajuće države koju je, kasnije, odbranila u jednom od najtragičnijih sukoba u novijoj evropskoj istoriji, današnja generacija političara duguje da BiH uredi kao demokratsku, građansku i prosperitetnu državu svih njenih građana i kao takvu je uvede u Evropsku uniju, kao zajednicu naprednih država i naroda kojoj država BiH sa svim narodima koji u njoj žive, i pripada", poručio je Ibrahimović u čestitci. 

Dodao je da Crna Gora i BiH kao dvije nezavisne države bez otvorenih pitanja koje su opredijeljene ulasku u EU, moraju nastaviti da razvijaju sveobuhvatne dobrosusjedske odnose.

"Bošnjački narod može i treba biti most za brži i sadržajniji razvoj tih odnosa", zaključio je Ibrahimović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније