Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 03. 2024. 18:49 >> 08:03
Čitaj mi:

SKADARSKO JEZERO

Krivolovci zatečeni na jezeru, pa pobjegli: Zaplijenjeno 60 kilograma ribe

Dva krivolovca u rejonu Zbelj na Skadarskom jezeru pobjegla su, nakon što su primijetili nadzornike u akciji, saopšteno je iz Nacionalnih parkova Crne Gore.

Akcija pripadnika Službe zaštite NP Skadarsko jezero odigrala se u ranim jutarnjim satima, a krivolovci su, nakon što su primijetili nadzornike dali u bijeg, ostavljajući za sobom veliki plijen.

Kako je saopšteno, na licu mjesta pronađeno je plovilo sa vanbrodskim motorom koje je služilo za prebacivanje do plovila sa većim motorom, oko 60 kilograma ribe, pretvarač (agregat), sonda, kablovi, tri akumulatora i ostala oprema.

Iz NP navode da je u toku identifikacija osumnjičenih i prikupljanje dodatnih dokaza.

Nadležno tužilaštvo je obaviješteno o ovom događaju.

"Ovo je prilika da podsjetimo javnost da uskoro počinje ribolovni zabran i da će posebna pažnja biti usmjerena rejonima Plavnice i Pantovca kako bi osigurali očuvanje ribljeg fonda u tim područjima", piše u saopštenju NP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније