Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

14. 03. 2024. 22:54 >> 22:52
Čitaj mi:

MINISTARSTVO KULTURE

Info dani o konkursima iz oblasti kulture od 18. do 20. marta

Ministarstvo kulture i medija organizuje Info dane na temu "Konkursi za sufinansiranje projekata/programa u oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2024. godini - konkursne propozicije i načini prijavljivanja", 18, 19. i 20. marta u multimedijalnoj sali Ministarstva kulture i medija na Cetinju.

Iz Ministarstava su pozvali aplikante da prisustvuju ovim događajima koji će biti održani u ponedjeljak, 18. marta u 10 sati i u utorak, 19. marta i u srijedu 20. marta u 12 sati, u multimedijalnoj sali Ministarstva kulture i medija na Cetinju, u Njegoševoj ulici broj 83.

Prijavu na info dan sa naznakom termina/datuma je neophodno poslati na email petar.kovacevic@mku.gov.me najkasnije do petka, 15. marta u 12 časova.

"Na info danima će govoriti predstavnici Ministarstva kulture i medija koji su zaduženi za sprovođenje Konkursa, kao i predstavnici finansijskog sektora čija nadležnost se odnosi na namjensko trošenje dodijeljenih sredstava i izvještavanje po realizovanim projektima/programima. Ministarstvo kulture i medije je 28. februara 2024. godine raspisalo šest pojedinačnih Konkursa za sufinansiranje projekata/programa u oblasti kulturno-umjetničkog stvaralaštva u 2024. godini. Konkursi su otvoreni do 28. marta", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније