Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Portal RTCG ]

15. 03. 2024. 09:25 >> 09:25

Air Montenegro

Od ljeta nova linija Tivat - Izmir

Nacionalni avio prevoznik Air Montenegro od ljetnje sezone uvodi novu liniju prema Turskoj na relaciji Tivat - Izmir, saopšteno je iz ove kompanije.

Kako kažu, prema trenutnom planu letenja, a uz institucionalnu podršku Ministarstva saobraćaja i pomorstva, Air Montenegro će, takođe, tokom ljetnje sezone 2024. godine povećati broj rotacija prema Turskoj, uvodeći i novu liniju.

"Osim prema Istanbulu iz Podgorice i Tivta, nacionalni avio prevoznik ovoga ljeta proširuje ponudu, pa će Crnu Goru sa Turskom povezivati i linijom Tivat-Izmir", kaže se u saopštenju.

Dodaje se da nacionalni avio prevoznik spremno dočekuje ljetnju sezonu tokom koje će letjeti ka povećanom broju destinacija, a spreman je da odgovori i rastu tražnje turskog tržišta.

"Očekivanja su da će tokom predstojeće ljetnje sezone doći do povećane tražnje tržišta Turske, što gotovo izvijesnim čini projekcije da će iz naše države prema Turskoj avio prevoznici obaviti povećan broj rotacija tokom ljetnje sezone", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније