Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

23. 03. 2024. 13:36 >> 13:36
1
Čitaj mi:

DRITAN ABAZOVIĆ

"Napad u Moskvi gnusni zločin, put kojim se svijet kreće sve više zabrinjava"

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović uputio je saučešće porodicama stradalih u napadu na publiku koncerta u dvorani "Krokus siti hol" nadomak Moskve, koji državne vlasti istražuju kao terorizam.

"Najoštrije osuđujem teroristički napad koji se juče dogodio u Moskvi. Upućujem izraze dubokog saučešća svim porodicima nevino stradalih u ovom gnusnom zločinu. Put kojim se svijet kreće sve više zabrinjava, nadamo se da će preovladati razum i tolerancija. Molimo se za mir", napisao je Abazović na društvenoj mreži Iks.

Najmanje 115 osoba je, prema posljednjim informacijama, ubijeno u napadu u petak uveče. Uhapšeno je 11 osoba, među kojima i "četvoro terorista koji su direktno umiješani u napad". Odgovornost za napad sinoć je preuzela Islamska država.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније