Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

26. 03. 2024. 19:59 >> 19:59
Čitaj mi:

OŠ “Vojin Čepić” u selu Dragovića polje

Uskoro aktivnosti na poboljšanju kvaliteta obrazovanja u Ljevištima

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović posjetila je Osnovnu školu “Vojin Čepić” u selu Dragovića polje, kao i područno odeljenje te škole u selu “Ljevišta” u Opštini Kolašin.

Tokom posjete matičnoj školi, Jakšić-Stojanović je razgovarala sa nastavnicima, zaposlenima i učenicima o pitanjima koja su značajna za unapređenje obrazovnog procesa, a iskazala je posebno zadovoljstvo uslovima u kojima se realizuje nastava, a koji su u skladu sa najsavremenijim standardima.

Inače, u pitanju je škola koja je u potpunosti renovirana zahvaljujući donaciji Ambasade Sjedinjenih Američkih Država čime su stvoreni izvanredni infrastrukturni uslovi za školovanje naših najmlađih.

"Takođe, bilo je govora i o mogućnostima za unapređenje uslova u područnom odjeljenju u Ljevištima, kako bi se omogućili bolji i kvalitetniji uslovi obrazovanja za naše najmlađe, tako da će prve aktivnosti na ovom planu biti realizovane uskoro", najavljeno je iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније