Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ R.B. ]

05. 04. 2024. 18:30 >> 18:29

ČESTITAO DAN OPŠTINE

Mandić: Ulcinj primjer viševjekovnog blaga različitosti

Ulcinj je primjer multietničkog sklada i viševjekovnog blaga različitosti koje krasi Crnu Goru, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić, dodajući da će taj grad uvijek imati punu posvećenost parlamenta.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Mandić je čestitao Dan Opštine Ulcinj predsjedniku Opštine Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine opštine Adrijanu Mavriću, kao i svim građanima.

„Ulcinj je jasan primjer ljepote multietničkog sklada i viševjekovnog blaga različitosti koje krasi Crnu Goru”, navodi se u čestitki Mandića.

Mandić je, kako se navodi, siguran da će, zajedničkim naporima, Ulcinj učiniti i primjerom bolje zajedničke budućnosti.

“U tom kontekstu Ulcinj, kao i svi njegovi žitelji, uvijek će imati punu posvećenost parlamenta”, kazao je Mandić.

On je kazao da će, sa pozicije predsjednika Skupštine, dati svoj maksimum kako bi ostvarili što bolju saradnju između parlamenta i svih lokalnih samouprava.

“I zajedno radili na izgradnji i očuvanju stabilnog društva”, rekao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније