Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

06. 04. 2024. 09:15 >> 09:20
1
Čitaj mi:

ČESTITKA DUKAJA

"Grad Servantesa ima potencijala da postane napredan"

Vidan napredak koji Ulcinj postiže u oblasti infrastrukture, ekologije, poljoprivrede i stranih investicija, dokazuju da grad Servantesa ima potencijala da postane napredan grad, i kao takav poželjan za život i rad, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj. On je to čestitao 6. april, Dan opštine Ulcinj.

Dukaj je čestitku uputio predsjedniku Opštine Ulcinj, Omeru Bajraktariju, i predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj, Ardijanu Mavriqu. 

„Neizmjerno mi je zadovoljstvo da, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama, svim građankama i građanima Ulcinja, čestitam 6. april, Dan opštine. Naša najjužnija opština i jedan od najstarijih gradova na Jadranskom primorju bogata je pomorskom istorijom, tradicijom i kulturom na koju bi pozavidjele i najnaprednije zemlje Evrope. Kolosalni turistički potencijal koji Ulcinj posjeduje u jedinstvenim pješčanim plažama, jedan je od najpoznatijih i najljepših dragulja koji našu zemlju predstavlja u najljepšem svijetlu", kazao je Dukaj. 

Prema njegovim riječima, veoma raduju saznanja o interesovanju najrelevantnijih međunarodnih hotelskih lanaca i renomiranih investitora, čija bi realizacija bila od strateškog značaja za razvoj Ulcinja.

Samo saradnjom, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, dugoročni razvoj, blagostanje i opšti progres mogu se, prema Dukajevim riječima, efikasno realizovati u cilju unapređenja standarda života svih Ulcinjana u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i drugim oblastima.

"Ministarstvo javne uprave ostaje otvoreno za saradnju i podršku u svim oblastima iz djelokruga rada, sa posebnim akcentom na izgradnju jednostavnih, brzih i boljih javnih usluga za građane i privredu. Uz najljepše želje vama, svim građankama i građanima Ulcinja, još jednom čestitam 6. april", kazao je ministar Dukaj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније