Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

10. 04. 2024. 19:14 >> 19:15
Čitaj mi:

Predsjdenik Opštine Kotor sa v.d. direktora Uprave za nekretnine

Jokić: Saradnja Uprave za nekretnine i Opštine Kotor veoma važna

Saradnja Uprave za nekretnine i Opštine Kotor važna je jer uključuje koordinaciju u procesima planiranja i legalizacije, kao i u rješavanju zajedničkih sporova ili problematičnih situacija vezanih za nepokretnosti, kazao je predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.

On se, kako je saopšteno iz Vlade, sastao sa vršocem dužnosti direktora Uprave za nekretnine Markom Bulatovićem.

"Opština Kotor kao dio šireg društvenog sistema ima jako važnu ulogu u promociji kulturnog identiteta i tradiicije Crne Gore. Ovaj sastanak predstavlja početak aktivnosti na jačanju saradnje između Uprave za nekretnine i Opštine Kotor koja podrazumijeva pružanje tačnih i ažurnih podataka o nekretniinama, vlasništvu i parcelama na teritoriji Opštine Kotor. Ti podaci su od suštinskog značaja za planiranje infrastrukture, urbanističko razvojne projekte i donošenje odluka o zemljišno-imovinskim pitanjima", kazao je Marko Bulatović.

Sastanku je prisustvovao načelnik područne jedinice Uprave za nekretnine Tivat Marko Kontić kao i načelnik područne jedinice Uprave za nekretnine Kotor Milko Krvavac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније