Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: D.Ž.

11. 10. 2016. 17:19 >> 16:58
4

REAGOVANJE IVANOVIĆA

Mijatović nije na spisku kooperanata Nike

Bivši kooperant nikšićke Mljekare Nika, Dejan Mijatović, nije na spisku koji je, po osnovu dugovanja za otkupljeno mlijeko, dostavljen od te Mljekare, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade, Petra Ivanovića.

Mijatović je ranije danas saopštio da mu tri godine nijesu isplaćena potraživanja za isporučeno mlijeko i najavio da će isplatu čekati do petka, nakon čega će preduzeti radikalne poteze.

“Kako je juče lično potvrdio Mijatović, on je podnio privatnu tužbu protiv Mljekare "Nika". To je razlog zašto novac nije uplaćen na njegov račun kada i ostalim kooperantima. Da je ostao na jedinstvenom spisku, zajedno sa 353 kooperanta, i njemu bi bio uplaćen novac, na isti način kao i ostalima”, navodi se u reagovanju Ivanovića.

Mijatović je, dodaje se, očigledno procijenio da će putem privatne tužbe, uz pomoć advokata i "medijskog monopliste "Vijesti" brže rješiti problem.

“Očigledno je da onaj koji je ostavio na cjedilu svoje kolege i krenuo u privatnu tužbu, dobio predizbornu medijsku pažnju kakvu želi medijski monopolista "Vijesti", čija je strategija dobro poznata građanima Crne Gore. Zato, ne treba da čudi da je Mijatoviću posvećeno nekoliko desetina puta više pažnje nego onima kojima je riješen problem, a kojih ima 353”, saopšteno je iz kabineta Ivanovića.

Elementarno pravilo novinarstva je, dodaje se, da se čuje i druga strana.

U reagovanju se kaže da iznenađuje reakcija Mijatovića, imajući u vidu da mu je u ponedeljak, u više navrata, do detalja objašnjeno zašto nije dobio novac i šta treba da uradi da bi došao do svojih potraživanja.

Podsjeća se da je Ivanović u subotu održao sastanak sa predstavnicima kooperanata, i saopštio da su na račune 353 kooperanta uplaćena sredstva, na način kako je to sa njima i dogovoreno.

“Podsjećamo i da je Vlada na vrijeme preduzela korake kako bi se stvorila mogućnost da kooperanti uopšte dobiju novac, s obzirom na to da su u trećem isplatnom redu iz stečajne mase. Na današnji dan 81 kooperant je podigao novac”, saopšteno je iz kabineta Ivanovića.

(Mina biznis)

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније