Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

02. 08. 2017. 14:00 >> 13:32
1

TRŽIŠNA INSPEKCIJA

Oduzeli više vrsta cigareta vrijednosti 118€

Tržišna inspekcija je krajem jula, prilikom kontrole prometa na malo duvanskih proizvoda u kiosku u Podgorici oduzela više vrsta cigareta vrijednosti 118 eura.


U saopštenju objavljenom na sajtu Uprave za inspekcijske poslove navodi se da je Tržišna inspekcija u četvrtak obavila kontrolu prometa na malo duvanskih proizvoda u kiosku na adresi Aleksandra Puškina bb.

"Inspekcija je u prodaji našla cigarete bez porijekla o nabavci robe i bez akciznih markica", navodi se u saopštenju.

Inspektori su oduzeli više vrsta cigareta i to crveni Malboro, FM, Code, Premier, Fency, Corset, King, u ukupnoj količini od 80 paklica, vrijednosti od 118 eura.

Izmjene i dopune Zakona o akcizama, na osnovu kojih bi u narednih nekoliko dana trebalo da poskupe cigarete, počele su da važe od utorka.

Cigarete će nakon povećanja akciza vjerovatno u narednih deset dana poskupiti do 40 centi po paklici, zavisno od vrste.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније