Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

29. 01. 2019. 13:35 >> 13:10
9

CAPITAL INVEST REAGOVAO

"Duško Knežević priznao da nije govorio istinu"

Raduje nas činjenica da je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević priznao da novac koji je poslužio u kratkom periodu kao garancija za kredit Capital investa nije njegov, kako je to plasirao juče u kvazi istrazivačkom tekstu u Vijestima, saopšteno je iz kompanije Capital Invest.

 

Reagujući na saopštenje Kneževića, iz Capital Investa navode da je Knežević "priznao da je njegova uloga bila samo tehnička i kratkoročna, iako je juče svoj značaj namjerno precijenio i doveo takozvane istraživače, a i javnost u zabludu".

"Današnji pokušaj Duška Kneževića da dovede u pitanje regularnost poslovne transakcije, podjednako je neuspješan kao onaj kad je juče podmetnuo lažnu tvrdnju da je svojim novcem obezbijedio kredit firmi Capital invest. Regularnost poslovanja ocjenjuju nadležne institucije, a ne lice koja plasiranjem neistina i manipulacija, pokušava sebe da spasi od krivičnog gonjenja", navodi se u reagovanju Capital Investa. 

Osporavanje nečijeg poslovnog kredibiliteta što, kako navode, pokušava Knežević, "ne ide mu na ruku, imajući u vidu činjenicu da su njegov kredibilitet i poslovna reputacija, odavno urušeni na svim meridijanima gdje je poslovao, od Rusije, preko Srbije i Crne Gore do Kipra".

"Žao nam je što Knežević, svoju bitku dokazivanja prijateljstva sa Milom Đukanovićem, vodi preko naše kompanije i to na način da se spušta na najniže grane poslovnog i ljudskog morala", zaključuje se u reagovanju.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније