Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.B.

06. 03. 2024. 14:21 >> 14:28
Čitaj mi:

RASPISAN KONKURS

Opština Bar namijenila 100.000 eura za žensko preduzetništvo

Opština Bar raspisala je konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu za sve preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa, tj. osnivačice ili jedne od osnivača i izvršne direktorice, sa prebivalištem na teritoriji Bara. 

Kako je saopšteno iz Opštine Bar, ukupan iznos sredstava koja su namijenjena ovoj svrsi iznosi 100.000 eura.

Najveći dozvoljeni iznos sredstava koji može biti dodijeljen po jednom biznis planu iznosi 5.000 eura, a preduzetnica ili privredno društvo mogu konkurisati za ukupan iznos ili dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači.

Predviđena sredstva dodjeljuju se u svrhu subvencionisanja opravdanih troškova u iznosu koji ne može biti manji od 70 odsto opravdanih troškova navedenih u prijavi.

Obrazac za podnošenje prijave, kao i obrazac za biznis plan mogu se preuzeti u elektronskoj formi sa web sajta Opštine Bar – www.bar.me ili u štampanoj formi u Građanskom birou Opštine Bar, svakog radnog dana od  8:30 do 14 sati, do dana zaključenja Konkursa.

Prijava na Konkurs sa pratećom dokumentacijom predaje se u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti sa naznakom “Prijava na Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu” u Građanskom birou Opštine Bar ili se šalju poštom na adresu Bulevar Revolucije 1, 85000 Bar – Sekretarijat za lokalni ekonomski razvoj.

Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu otvoren je 30 dana od dana objavljivanja, odnosno do 5. aprila, a u cilju dodatnog informisanja zainteresovanih učesnica o svim pitanjima od značaja za prijavljivanje na Konkurs, 25. mart određen je za Info dan koji će biti održan u maloj sali Opštine Bar u terminu od 9 do 12 sati.

Sve dodatne informacije o uslovima Konkursa mogu se dobiti slanjem upita na mail ekonomskirazvoj@bar.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније