Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 03. 2015. 11:23 >> 11:18

AKCIJA DO PETKA

Ka evropskim metropolama od 99 do 179€

Zimska akcija Montenegroerlajnza, za sve putnike, trajaće do petka, 6. marta, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

 

"Svi zainteresovani, u okviru ove akcije, mogu svoje povratne karte, sa svim taksama, kupiti po cijeni od 99 do 179 eura, u zavisnosti od destinacije. Period u kome trebaju realizovati svoja putovanja je do 30. aprila 2015. godine", saopšteno je iz MA.

Podsjećaju da u okviru zimske akcije povratna karta sa svim taksama za i iz Beograda do Podgorice ili Tivta iznosi 99 eura, Ljubljane 109 eura, Rima 149 eura, Beča 159 eura, Ciriha i Frankfurta  169 eura  i Pariza  179 eura.

"Ove cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom na broj call centra 19804, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod prodajnih agenata u zemlji i inostranstvu", navode iz nacionalnog avioprevoznika. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније