Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

01. 01. 2017. 16:36 >> 21:22
1

KAFA NA TERASI

"Zadržan duh hotela Crna Gora"

Podgoričani koji su na Trgu nezavisnosti čekali Novu godinu veselili su se uz Zorana Kalezića i Nenada Kneževića Kneza. Večeras to mogu uraditi uz grupu Miligram, a tradicija je bila da se u glavnom gradu jutro nakon dočeka Nove godine provede na terasi hotela Crna Gora uz ispijanje kafe. Tradicija je nastavljena, ali sada na terasi hotela Hilton.

Prvog dana 2017. terasa hotela Hilton puna je gostiju. Tradicija koja je prethodnih godina karakterisala hotel Crna Gora, nastavljena je u novom ruhu Hiltona.

U upravi hotela zadovoljni su što je duh hotela cg zadržan.

"Veoma se radujemo što je hotel Hilton uspio da zadrži duh starog hotela Crna Gora da nastavimo u dobroj tradiciji. Hotel Hilton je mjesto gdje će gosti mogći da popiju prvu jutranju kafu i uživaju", kazao je menadžer hotela Hilton, Aleksandar Milovanović.

U hotelu Hilton veselo je bilo i sinoć.

"Zadovoljstvo nam je što smo prvu Novu godinu u hotel Hilton dočekali sa našim gostima i slavnom Lepom Lukić, a goste su zabavljali i Mogul bend i Bane Nedović. Sa trenutnim kapacitetima smo veoma zadovoljni. Gosti su uživali i interesovanje je bilo veliko", rekao je Milovanović.

Prilog: Nataša Mitrović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније