Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

RTCG [ Mina ]

04. 10. 2015. 16:59 >> 16:50

ZATVARANJE SAOBRAĆAJNICA

Sekretarijat proslijedio zahtjev DF-a Upravi policije

Sekretarijat za komunalne poslov i saobraćaj proslijedio je zahtjev Demokratskog fronta (DF), koji se odnosi na zatvaranje saobraćaja na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog radi održavanja protesta, Upravi policije.

„Obavještavamo vas da je vaš zahtjev koji se odnosi na zatvaranje saobraćaja na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog radi održavanja skupa, koji organizuje DF, proslijeđen Upravi policije na nadležnost“, navodi se u saopštenju Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj koje je dostavljeno DF-u, prenosi portal in4s.net.

Dozvola koju je DF dobio za postavljanje bine i pratećih objekata na Bulevaru Svetog Petra cetinjskog istekla je u sinoć oko 22 sata.

Organizatori protesta više puta su ponovili da se neće razići do ispunjenja njihovih zahtjeva - formiranja prelazne vlade koja bi omogućila organizovanje fer i demokratskih izbora.

Iz DF-a su poručili da će protestne šetnje njihovih pristalica, koje su najavljene za sjutra u gradovima gdje je na vlasti Demokratska partija socijalista, biti održane uprkos najavama MUP-a da neće dozvoliti njihovo održavanje.

Takođe, u tom političkom savezu tvrde da su oni do sada o protestima razgovarali sa predstavnicima MUP-a te da se ne bave službama Glavnog grada.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević je, na današnjoj konferenciji za medije, rekao da nije upoznat sa informacijom da će Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada odobriti DF-u da bina i prateći objekti ostanu još sedam dana na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, gdje se održavaju protesti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније