Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 01. 2016. 18:29 >> 18:16
3

MEĐEDOVIĆ O IZBORIMA

Nekoliko stotina glasova biće "tas na vagi"

Velika je vjerovatnoća da će na parlamentarnim izborima samo nekoliko stotina glasova biti “tas na vagi”, ocjena je Bjelopoljske partije.

“Politička scena se toliko iskomplikovala da je vrlo moguće da glasovi Bjelopoljske partije čak na državnom nivou budu tas na vagi, a nesporno je da će uticaj Bjelopoljske partije na narednim lokalnim izborima biti od presudnog značaja ko će vršiti vlast u najljepšem gradu u Crnoj Gori”, saopštio je predsjednik te stranke, Mersudin Međedović.

Ističe da je Bjelopoljska partija na prethodnim lokalnim izborima spriječila DPS da samostalno vrši vlast u Bijelom Polju.

“Sa osvojenih preko 500 glasova na prethodnim lokalnim izborima, Bjelopoljska partija je omogućila Bošnjačkoj stranci i SDP-u da vrše vlast u Bijelom Polju, a istovremeno zahvaljujući našem izbornom rezultatu bjelopoljski odbori SNP-a i DF-a dobili su po odbornički mandat više”, navodi Međedović.

Rukovodstvo Bjelopoljske partije će u razgovorima s partijama na državnom nivou, kako kažu, trasirati put za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније