Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

25. 06. 2016. 18:59 >> 18:41
1

DPS PORUČUJE

"Rakčević najbolje razotkriva sam sebe"

Žarku Rakčeviću i njegovom pokretu URA „mnogo bolje idu demagogija i skribomanija od lingvistike i pisanja rječnika“, poručuju iz DPS-a.

Oni su reagovali na Rakčevićeve navode da se stanovi u tajnosti poklanjaju odabranima.

„Zna Rakčević da Vlada Crne Gore ne poklanja stanove bilo kome, već ih daje na korišćenje s mogućnošću otkupa pod povoljnim uslovima, s jasnim pravilima i transparetno. Uostalom, bio je njen potpredsjednik. Zna takođe da je obaveza države da zbrine one koji su svoje živote i karijere posvetili državnim službama, te da to ne zavisi ni od jedne partije pojedinačno. Osim ako URA nema neki tajni plan za progon ljudi i otimanje radnih mjesta i stanova, ako bi se, nekim ogromnim čudom, dogodilo da se malo dohvate vlasti“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Razumiljivo je, kako dodaju, da svako saopštenje DPS-a „kod Rakčevića izaziva euforiju“.

„To mu pruža jedinstvenu priliku da iznova pokaže građanima, u susret prvom nastupu URA na parlamentarnim izborima, koliki demagoški i politikantski potencijal ima njegov pokret i njegovi medijski spoznori.  Ni DPS ne bi mogla bolje da razotkrije Rakčevića, nego što to čini sam Rakčević“, saopšteno je iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније